Reserveren bij De Kwikkel

Telefoon 0227 547086 Wij denken graag met u mee over plek, tijd en dieetwensen.
Ook voor groepen, arrangementen, lunchbestellingen en catering.

Privacy & cookies

Wij vinden uw privacy belangrijk. Daarom voldoen wij aan de nieuwste (AVG) regelgeving en kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn.


Eetcafé De Kwikkel, gevestigd in Medemblik, is verantwoordelijk voor de verzameling en verwerking van de persoonsgegevens die zijn vermeld in deze privacyverklaring.


Dit zijn wij
Eetcafé De Kwikkel
Hoogesteeg 1
1671 HR Medemblik
www.dekwikkel.nl | info@dekwikkel.nl


Met dit doel verzamelen wij persoonsgegevens
Wij verzamelen persoonsgegevens om een aanvraag of reservering te verwerken en om daarover contact op te nemen. Dit geldt voor gasten, leveranciers en andere partijen met wie wij zaken doen.


Deze persoonsgegevens verzamelen wij
Als u een reservering bij De Kwikkel doet, dan vragen wij uw naam en telefoonnummer. Soms vragen we ook adresgegevens en een e-mailadres, als dat nodig is voor een bevestiging. Van leveranciers en andere zakelijke contacten vragen wij ook bedrijfsgegevens.


U bent niet verplicht om uw persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Kiest u er echter voor om geen gegevens te delen, dan kunnen wij uw aanvraag weigeren.


Hiervoor gebruiken wij uw gegevens
Wij gebruiken uw gegevens om uw reservering te kunnen verwerken en om contact met u te kunnen opnemen als dat nodig is. Het adres of mailadres gebruiken wij voor het versturen van een offerte, bestelling, bevestiging of factuur.


Beveiligen van uw gegevens
Uw gegevens worden opgeslagen in een goed beveiligd online systeemen worden vernietigd zodra de wet dat toestaat. Bent u leverancier of hebben wij een andere zakelijk contact met u? Dan bewaren wij uw gegevens online in onze administratie, eveneens op goed beveiligde servers.


Het delen van uw gegevens
Bent u gast in het eetcafé, dan hebben alleen onze medewerkers inzage in uw gegevens. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend. Persoonsgegevens die in onze administratie staan, worden gedeeld met onze boekhouder en accountant. (met nog meer partijen?) Zij werken onder dezelfde regelgeving als wij en zorgen ervoor dat uw gegevens net zo goed beveiligd zijn als bij ons en niet verder worden gedeeld.


Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden, behalve als de wet ons dat verplicht.


Zo lang bewaren wij uw gegevens
Bent u een gast in het eetcafé, dan verwijdert ons systeem uw gegevens automatisch ... dagen nadat u te gast was. Zijn we met u als afnemer of leverancier een zakelijke overeenkomst aangegaan, dan hanteren we de bewaartermijn die de fiscus ons verplicht (zeven jaar). Na afloop van deze periode worden uw persoonsgegevens verwijderd.
Hebben we contact met elkaar gehad, maar is daar geen overeenkomst uitgekomen, dan verwijderen wij uw gegevens direct.


U heeft het recht om



  • uw gegevens in te zien, te wijzigen, over te dragen of te laten verwijderen;

  • uw toestemming voor het verzamelen van gegevens in te trekken;

  • bezwaar te maken tegen het verwerken of delen van uw gegevens;

  • een klacht in te dienen, bijvoorbeeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Een verzoek met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar info@dekwikkel.nl. We reageren binnen vier weken op uw verzoek.


Heeft u een vraag over de bescherming van uw privacy door De Kwikkel of heeft u een andere vraag of suggestie? Neem dan contactop met Jacqueline Bakker (hier moet de naam staan van degene die belast is met de “privacy” in het bedrijf.


15 augustus 2019


 


COOKIES
Een cookie is een klein bestandje dat met websitepagina’s wordt meegestuurd en op de computer van de gebruiker wordt opgeslagen. Deze website gebruikt twee soorten cookies:



  1. functionele cookies - nodig voor de werking van de website

  2. analytische cookies - hiermee meten wij het websitebezoek


Er worden geen cookies van derden geplaatst.


Via de instellingen van de browser kunnen cookies worden verwijderd en uitgezet. Raadpleeg de helpfunctie van de browser voor meer informatie en instructie.