Werken bij

Bij De Kwikkel zijn we op zoek naar jou! Het maakt niet uit of je nu een ster bent in de keuken, in de bediening of dat je graag afwast. Als jij die vriendelijke, gastgerichte aanpakker bent die alles weet van goede horeca (of dat wil leren), dan ben je welkom in ons team. Stuur je sollicitatie naar joris@dekwikkel.nl en we nemen snel contact met je op
KOK, KEUKENHULP


Maak deel uit van het bruisende keukenteam bij Eetcafé de Kwikkel!


Ben jij op zoek naar een kansrijke uitdaging in een levendige keuken? Bij ons kom je niets tekort. We streven naar topkwaliteit met moderne apparatuur en voortdurende vernieuwingen.


Onze flexibele werktijden kunnen in overleg perfect samengaan met je gezin, school of sociale leven. Werk 3, 4 of 5 dagen per week en geniet van een uitgebalanceerde combinatie tussen privé en werk. Iedereen in onze keuken is altijd 1 weekend dag vrij en gezien onze ruime openingstijden zijn er ook regelmatig dagdiensten.


Wij vinden een goede beloning belangrijk. De hoogte daarvan is afhankelijk van je kennis, ervaring en inzet.


Herken jij jezelf in ambitie, creativiteit, en het belang van teamwork? Word dan een essentieel onderdeel van ons gevarieerde, energieke en dynamische team. Hier streven we niet alleen naar een gezellige sfeer, maar ook kwaliteit en voortdurende vooruitgang.


Of je nu een startende of ervaren kok bent of juist een enthousiaste keukenhulp, bij ons zijn er mogelijkheden voor iedereen. Heb je passie voor de keuken maar geen diploma's? Maak dan toch een afspraak.


Altijd fluitend aan het werk bij Eetcafé de Kwikkel


Contact:


06 - 214 809 24


joris@dekwikkel.nl